Bu nasıl oturuş?

Manyetize iş istasyonu; kullanıcılara yatarak çalışma imkanı sunuyor.

‘’Altwork istasyon’’ sağlığa yararlı değişimler için, ayakta durmaktan neredeyse yatmaya kadar farklı çalışma pozisyonlarına ayarlandı.

Birçok ofis çalışanının, uzun süreli oturma sonucu; kötü duruş ve sırt ağrılarından şikayetçi olması ve buna karşılık, daha iyi çalışma pozisyonlarına alışmaları ve egzersize gayret etmeleri için; yüksekliği ayarlanabilir masa türleri ve ergonomik tabureler gibi çok sayıda eşya görmüştük. Şimdi ise ‘’Altwork’’, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun, farklılık sağlayan, ayakta durmaktan neredeyse yatmaya kadar farklı çalışma pozisyonlarına ayarlanabilen ve uyum sağlayabilen bir manyetize iş istasyonu.

‘’Altwork’’, kullanıcıların bilgisayar ekranını ve klavyesini iş istasyonunun içine entegre eder ve onları masanın alt yüzeyindeki çelik tabakaya bağlı olan mıknatıs ile yerinde tutar. ‘’Altwork’’ çalışanların ihtiyaçlarına karşılıksız olarak oturma, ayakta durma, yaslanma ve işbirlikçi olarak 4 ana pozisyona uyarlar. Birçok ergonomi uzmanı sağlıklı bir iş gününün, anahtarının pozisyon farklılıkları olduğuna inanırken, ‘’Altwork’’ de kullanıcılarına sorunsuz bir şekilde sadece tuşa basarak, pozisyonlarını değiştirmelerine ve vücutlarına göre ekstra ayarlamalar yapmalarına imkan sunar.

2016 ortaların2015-01-12--11-39-33a doğru siparişleri alınmaya başlanacak olan ‘’Altwork’’un perakende satış fiyatı 5,900 Dolar iken erken benimseyenler, önsipariş vererek 3,900 Dolar’a alabilecekler. Sizce başka hangi ofis eşyası kendini, çalışanların ihtiyaçlarına daha iyi uyum sağlamak için ayarlayabilir?

Kaynak: springwise

 

Yorum yapın